Home | Erna | PowerYoga | Lessen | Contact  
   


 

Intensief sporten loopt als een rode draad door mijn leven. Jarenlang met windsurfen de wereld rond naar wedstrijden, nu is vooral golfsurfen mijn grote passie.
In 1998 rondde ik mijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding af om er vervolgens jaren lang ‘niks’ mee te doen. Wat carrièrekeuzes betreft, ben ik vrij impulsief en doe ik wat me op dat moment leuk lijkt. Ik begon een hondenuitlaatservice en later volgde ik nog een opleiding tot dierenartsassistente. Nog steeds ben ik op oproepbasis werkzaam in een dierenkliniek.

Tijdens mijn zwangerschap in 2007 begon ik met yoga. Heerlijk vond ik het. In de zomer van 2009 besloot ik de Yogateacher docenten opleiding in Amsterdam te volgen. In eerste instantie echt als verdieping voor mijzelf en stiekem kriebelde ook het gevoel dat ik misschien toch wel les zou willen geven.

Yoga en surfen passen voor mij perfect bij elkaar; puur en dichtbij de natuur. Ideaal dus dat ik dit in de zomer kan combineren door ook yoga en surfles te geven op een surfschool in Noordwijk www.surfandbike.com.

Leuk om je te ontmoeten in een les en ik hoop dat yoga jou net zo blij maakt als mij.